Lazar Ristovski
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumac Lazar Ristovski juče je proslavio 71. rođendan, a njegova izabranica mu je i javno uputila emotivnu poruku u kojoj je priznala koliko joj znači njegova prisutnost u njenom životu. 

Naime, on već neko vreme uživa u ljubavi sa 39 godina mlađom Anicom Lazić. Kako prenose domaći mediji, Anica se uselila u njegov luks stan u Beogradu na vodi, a glumac u vlasnštvu ima i luksuznu vilu u Zemunu na Gardošu u kojoj ima bazen na terasi. 

Ono što malo ko zna jeste da Ristovski poseduje i raskošnu vilu u Crnoj Gori koja takođe poseduje bazen i predivan pogled na more.

 

Naime, Lazareva glamurozna vila sa bazenom nalazi se u naselju Žukovica u Crnoj Gori. Glumac ovde, po svemu sudeći najviše voli da provodi vrele letnje dane, a pored toga on ima i svoju jedrilicu. Tako je on jednom objavio sliku i napisao:

- Posle prelezane korone, na mojoj jedrilici, skupljam snagu za, možda, još koju pobedu - napisao je tada Lazar na svom profilu. 

Po svemu sudeći i Anica je letovala kod Lazara u Crnoj Gori, a njih je tada usred vremenskih nepogoda zadesila poplava, te su imali problem sa vodom, koja se poput vodopada slivala i ulazila u vilu. Sve ovo zabeležila je upravo Anica u julu mesecu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading