HITNO PREKINUT NASTUP BARBARE BOBAK Pevačica se publici obratila bolnim rečima: Jako mi je žao!
Foto: privatna arhiva

Pevačica Barbara Bobak doživela je neprijatnu situaciju tokom nastupa u jednom klubu, zbog čega je osetila potrebu da se javno oglasi i izvini svima koju su bili prisutni, jer je nastup prekinut pre vremena.

Ona je prvo podelila snimak sa bine, na kojem se vidi da je publika upalila bliceve na telefonu, a nakon toga detaljnije objasnila šta se tačno dogodilo tokom nastupa koji je sinoć imala u Beču.

- Izvinjavam se svim divnim dušama koje su se večeras družile sa nama. Želim samo da znate da ništa nije do nas, a ni do kluba, jednostavno je došlo do kuršlusa sa strujom i nismo je mogli vratiti 45 minuta, a nakon što je vraćena, vraćena je parcijalno i ozvučenje na koje smo mi bili povezani je ostalo onesposobljeno, te su radila samo dva zvučnika na ceo klub. Jako mi je žao i duša me boli, nadam se da razumete, viša je sila. Nadoknadićemo sve sledeći put. Volim vas - napisala je pevačica putem svog profila na društvenioj mreži Instagram.

Podsetimo, pevačica Barbara Bobak obradila je mnoge numere svojih starijih kolega, a otkrila je i kako oni reaguju na njene izvedbe:

– Te sve pesme su u vlasništvu autora. Javilo mi se par njih da mi se zahvali. Javili su mi se Slađa Delibašić, Deni Boneštaj i još dosta njih. To je jako lepo kad doživiš od kolega – rekla je Barbara.

Međutim, postoje i oni kojima se ne dopadaju Barbarine obrade.

– Uglavnom to prihvataju na dva načina. Ima onih koji kažu otprilike "Sram te bilo kako možeš da snimiš moju pesmu", a ima i onih koji ti kažu "Baš super što si to uradila, pesma je dobila neko novo ruho, hvala ti". To i jeste poenta tih obrada, niko te pesme ne prisvaja. Mene prati dosta mlađa publika i onda sam htela da te pesme zažive da bi moja publika mogla da ih čuje, pa posle da se ne čudi kad ih pevam nego da pevaju i oni ono što se meni peva – rekla je pevačica za portal "Kurir".

@alo_portal VOLIM DA ŠARAM Džejla otkrila u kakvim je odnosima sa Marijom Šerifović #alo #alodnevnenovine #dzejla #fypシ #fypシ゚viral #marijaserifovic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading