Aleksandra Mladenović
Foto: Printscreen/Alo/ Ilustracija

Sada već bivši dečko pevačice, veoma je aktivan na pomenutoj društvenoj mreži, naročito od kako je krenuo skandal oko pevačice, a od jutros na sve načine pokušava da privuče njenu pažnju.

Stefan je sada šokirao potezom kada je objavio i njihovu privatnu fotografiju iz spavaće sobe na kojoj ih vidimo zagrljene i gotovo gole.

Ovaj njegov potez naišao je na oprečne reakcije, budući da je javno objavio njihovu intimu.

Podsetimo, ona se uključila uživo u jednu emisiju gde je progovorila o novim detaljima i šta joj je on sve radio, a onda istakla i da se lažno predstavljao.

- On je trenutno u jako lošem psihičkom stanju, na lekovima je, on je nakon svih bljuvotina koje je napisao objavio slike sa mnom dok je policija tragala za njim. Legao je ispred moje zgrade, stavio je jastuk ispod glave i spavao je tu. On je trenutno u pritvoru, čekam da vidim šta će biti. Ne znam da li će mu neko platiti kauciju, volela bih da ostane u pritvoru, volela bih da ostane tamo. Plašim se za svoju bezbednost - rekla je Aleksandra Mladenović u emisiji "Blic dan". 

Inače, Aleksandra je bivšeg dečka optužila da se viđa sa drugim devojkama, kao i da ima informaciju da je tukao bivšu partnerku.

- Njegova porodica je divna, on se meni lažno predstavio, lagao me je za godine. Ja sam i posle toga ostala sa njim. One slike iz Dubaija, sve je to lažan život, lažna slika o njemu. Više ne želim da imam momka, zagorčao mi je život. On je bio sa mnom iz koristi, on je rekao da će mi samoubistvom pokazati svoju ljubav. Samo želim da se skloni iz mog života i da ne bude u mojoj blizini. Ima kod sebe pištolj, zbog toga se plašim - rekla je pevačica i dodala:

- Meni samo treba mir, imam podršku od svih svojih, mnogo njih mi je pisalo, jako sam loše trenutno, ali to će proći, samo želim da se zaštitim i da mi on ne prilazi, da se vrati kući kod svojih i da ga više ne vidim, to samo trenutno želim. Ići ću sigurno na psihoterapiju posle ovoga. Želim da ga deportuju iz Srbije. Mislim da on ne može da ostane ovde, nije prijavljen, ne znam šta ću uraditi kada izađe, možda negde otputujem. Ne osećam se bezbedno, volela bih da ga odvedu na lečenje - dodala je ona u emisiji "Blic dan".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading