Ana Ivanović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram/anaivanovic

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović porodila se pre jedva šest meseci, ali u formu se vratila takvom brzinom da bi joj pozavidele i najtraženije manekenke današnjice.

Slavna teniserka pojavila se u izazovnoj kombinaciji koju je odabrala za večernji izlazak i ponovo su svi ostali bez teksta.

Glamurozni autfit opčinio je fanove zanosne Beograđanke, kojoj je moda oduvek bila velika ljubav. Poznata je po elegantnom, jednostavnom, ali izuzetno efektnom stilu i istančanom ukusu, a ovo je bio još jedan nepogrešiv izbor.

Umesto kengur-nosiljke za bebu, kako je u šali napisala, pojavila se u očaravajućoj srebrnoj suknji i crnom sakou, ležerno prebačenom preko ramena.

Ispod blejzera video sa kratak top, koji je otkrivao savršeno isklesan stomak, a malo i dekolte.

Šminka je, kao i uvek bila diskretna, kosa skupljenja u punđu, a posebnu pažnju izazvale su cipele u svetloljubičastoj nijansi. Nema sumnje da će i ovog puta mnoge devojke širom sveta pronaći inspiraciju u fantastičnom stajlingu Ane Ivanović.

Podsetimo, nemačka fudbalska legenda Bastijan Švajnštajger odgovarao je na pitanja svojih fanova na Instagramu.

Ono što je ipak najzanimljivije bilo njegovim fanovima u Srbiji došlo je na kraju. Omiljena srpske reči su mu "ajde" i "zet", a za omiljeno jelo je možda i izneadio, ali to većina ljudi obožava.

- Omiljeno jelo koje od Ane tražim da mi često priprema ujutru su prženice - rekao je Bastijan Švajnštajger na dobrom srpskom jeziku.

@alo_portal Rođendan nam je čestitala i Nataša Bekvalac ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti, zajedno do punoletstva ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #natasabekvalac ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading