OPUŠTA ME Barbara Bobak otkrila kako provodi slobodno vreme, a ovaj odgovor od nje niste očekivali
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Barbara Bobak retko govori o svojoj privatnosti, a osim što je poznato da slobodno vreme provodi sa svojom mačkom, sada je otkrila da voli da gleda crtane filmove.

- Nisam nikad sama. Imam slobodno vreme, ali ne volim da ga provodim sama sa sobom. Emotivno sam slobodna. Retko kada imam vremena, obično ne razmišljam ni o čemu kada ne radim i volim da gledam crtaće, to me opušta. Omiljeni mi je Rik i Morti i Saut Park- rekla je pevačica u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“. 

Podsetimo, pevačica je nedavno otkrila šta sve treba da poseduje jedan muškarac da bi osvojio njeno srce i koje uslove ona postavlja.

-Pa pre svega da razume ovaj posao, da bude dobar prema meni, da me ne maltretira psiho-fizički, da se poštujemo, i da dobijem zauzvrat ono što pružam. Verujem u predbračni ugovor, neće on meni ništa da otima. Super je poverenje u početku, divno, bajno i sjajno, ali kad padnu maske tad sve krene.

@alo_portal PLJUGICU SAM VOLEO KAO BRATA Desingericu slomile emocije zbog prekida saradnje #alo #alodnevnenovine #desingerica #pljugica #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading