MILICU DABOVIĆ BLOKIRALI ZBOG GOLOTINJE Bivša košarkašica momentalno sankcionisana, kipti od besa
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Bivšoj košarkašici Milici Dabović blokirali su profil na Instagramu i pratiocima ne može da odgovori na poruke, navodno zbog intimninog sadržaja koji objavljuje na ovoj društvenoj mreži.

Milica Dabović je, inače, česta tema domaćih medija zbog svojih poteza, a nakon što je otvorila profil na sajtu za odrasle, sve češće i na ostalim društvenim mrežama pozira golišava.

Naime, bivša košarkašica novac zarađuje prodajući svoju intimu na sajtu za odrasle, a golišave fotografije objavljuje i na Instagramu.

Milica je sada obavestila fanove da nije u mogućnosti da komunicira sa njima i odgovori na njihove poruke, jer je, kako je napisala, blokirana na sedam dana.

- Za sve koji mi pišu, a ne mogu da dobiju odgovor, ponovo sam blokirana na sedam dana - napisala je Milica.

Podsetimo, gostujući u emisiji " Biseri sa Vanjom Bulićem", Milica je ogolila dušu i osvrnula se na nimalo lako detinjstvo, predrasude koje ljudi imaju o njoj, ali i sjajne uspehe koje je ostvarila tokom košarkaške karijere.

 

@alo_portal Iskrene čestitke stižu nam i od Lidije Vukićević ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #lidijavukicevic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading