Viki Miljković i Taške
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Viki Miljković skoro nikada javno ne govori o Tašketovoj ćerki iz prvog braka, pa ne čudi što joj mnogi spočitavaju da nije u dobrim odnosima sa njom, međutim, kako bi svima zapušila usta i dokazala da nije zla maćeha, pevačica je objavila nekoliko fotografija koje svedoče o porodičnoj idili.

Naime, Jelena Tašković, sada udato Bodiroza, ne živi u Srbiji, već je sa majkom, harmonikaševom prvom suprugom, odavno u inostranstvu, gde je pustila korenje i nema nameru da se vraća u Srbiju.

Jelena se u inostranstvu i udala i dobila dete, pa je Taške ponosni deda, a Viki ga u svemu tome prati i ne stvara nikakav pritisak kada on poželi da se vidi sa ćerkom i unukom, naprotiv, i ona rado ide sa njim, a sudeći po fotografijama, i sama je s mužem bila kod Jelene na svadbenom veselju.

Drugim rečima, ćerka Dragana Taškovića Tašketa viđa se povremeno sa ocem, bratom i Viki kada svi pronađu vremena u prebukiranom  rasporedu, ali i više je nego jasno da su svi u dobrim odnosima i da među njima nema zle krvi.

@alo_portal Ceca je ispunila obećanje i došla da podrži Nućija i Vojaža #alo #alodnevnenovine #ceca #svetlanaraznatovic #fypシ #koncert #voyage #nucci ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading