Era i Palčica
Foto: Printscreen/Printscreen Amidži šou

Pevač Era Ojdanić nikada nije bežao od činjenice da je, kako tvrdi, magnet za žene, a pogotovo kada su u pitanju one koje su znatno mlađe od njega.

Tako je pre nekoliko dana tokom gostovao u emisiji "Amidži šou", te priznao da je svojevremeno bio intiman sa partnerkom koja je od njega mlađa čak 43 godine.

- Poznato je da sam ženskaroš, nema potrebe da detaljišem na tu temu, ali mi je malo neumesno da pričam o razlici u godinama s partnerkama. Imao sam i starije od sebe tokom života, ali i dosta mlađe. Magnet sam za žene i mislim da nije bitno kolika je razlika u godinama ako se energije poklope. Gde piše da ja moram da budem sa ženom koja ima isto godina kao ja - rekao je Era, pa dodao: 

- S jednom sam se dugo viđao i ne biste poverovali koliko smo se dobro slagali. Ona je bila 43 godine mlađa od mene, ali je to bila takva hemija da je to neverovatno - istakao je Ojdanić ponosno.

Era se tokom emisije dotakao i teme glumca Lazara Ristovskog koji se poslednjih dana nalazi u epicentru dešavanja zbog veze sa 39 godina mlađom devojkom, te istakao da obojica treba da služe kao primer mlađim momcima. 

- Čitao sam o Lazi i njegovoj devojci, portali su brujali o tome! Nemam ništa protiv, mogu samo ovakve stvari da podržim. On i ja smo kao braća, jurimo 50 godina mlađe žene! Prave smo konjine u punoj snazi, ali u tome nema ništa loše! Tretiramo žene kao malo vode na dlanu, tako da s nama níkad nema problema. Mladi klinci treba samo da uče od nas - rekao je pevač.

@alo_portal PLJUGICU SAM VOLEO KAO BRATA Desingericu slomile emocije zbog prekida saradnje #alo #alodnevnenovine #desingerica #pljugica #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading