RASTA I ANA IZGLADILI ODNOSE Otkriveno šta su uradili za naslednicu, svi detalji isplivali u javnost, nišu štedeli
Foto: Printscreen/instagram

Danas je u medijima odjeknula vest da je Ana Nikolić upisala ćerku Taru u pripremni program za školu i to kod Ljubivoja Ršumovića. Kako se navodi, školicu će platiti 5.500 evra za godinu dana, a sada su otkriveni i novi detalji.

Kako kaže izvor blizak pomenutom paru, reper i pevačica zajedno su odabrali najbolju predškolsku ustanovu za mezimicu, navode sada domaći mediji.

- Rasta je preuzeo na sebe plaćanje škole za ećrku. Njih dvoje su se sporazumno dogovorili, što i stoji u sporazumu da će on muzimici plaćati skolovanje dokle god se mala bude školovala, to znači da će snositi troškove od sada pa sve do fakulteta. Naravno, šta god da odaberu i to zajedno i misle da je najbolje za Taru, Rasta će finansirati - rekao je izvor za Telegraf.

Upravo to znači da Rasta snosi troškove predškolske ustanove koja je jedna od najboljih u našoj zemlji i to će ga za godinu dana koštati malo više od 5.000 evra, piše pomenuti portal.

Podsetimo, čuveni pesnik Ljubivoja Ršumovića ispričao je da mu je drago što je Ana upisala svoje dete u vrtić koji je nazvan po njemu.

- Radim sa decom, recitujem im pesmice, učim ih da pišu... Nauče oni od nas mnogo, ali I mi od njih. Ceo život sam želeo da budem učitelj zahvaljujući mojoj učiteljici u Ljubišu, koja je bila divna i eto, san mi se ostvario. Odlično je što je Ana upisala ćerkicu u ovu ustanovu, siguran sam da će joj biti lepo i da će naučiti mnogo lepih i korisnih stvari. U ovoj školi se mnogo pažnje posvećuje sportovima, pa sva deca, od onih najmladih do najstarijih, imaju instruktore i trenere za fudbal, košarku, balet... - priča pesnik.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading