jelena dimitrijević
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Hepi televizije, Jelena Dimitrijević (33), na svom Instagram profilu podelila je snimak na kom je majka kupa.

Snimak se munjevitom brzinom proširio na društvenim mrežama, a veliki broj korisnika istih je, u najmanju ruku, ostao šokiran. 

Nakon što je shvatila da su njeni brojni pratoci zbunjeni ovim činom, voditeljka se oglasila, te istakla da je u pitanju sasvim normalna pojava.

- Da objasnim ljudima kojima nije jasno zašto me majka kupa - neću. Samo želim reći, roditelj te kupa kad ti to ne možeš jer si nemoćan i beba si. Kad roditelj ostari, onda ti kupaš njega, tako bi trebalo. U međuvremenu i veliko dete traži da bude mala i negovana beba. Poruka je sledeća: Džabe se kupamo ako iznutra smrdimo - odgovorila je voditeljka na negativne komentare, a u celu polemiku uključila se i njena majka Tanja Dimitrijević koja je oštro odbrusila hejterima. 

- Ona je moje čedo i naga je, a vi pojedini ste ogoljeni, ali drznete se pa pljucnete koji, i da, neće vama sigurno biti jasno - napisala je ona.

Podsetimo, voditeljka Jelena Dimitrijević je nedavno progovorila i o braku bivšeg muža Dragomira Aleksića sa Helenom Topalović.

Naime, ona je otkrila šta misli o njihovom odnosu, i tom prilikom istakla da ne podnosi bivšeg supruga, kao i to da je Helena ne zanima.

@alo_portal PLJUGICU SAM VOLEO KAO BRATA Desingericu slomile emocije zbog prekida saradnje #alo #alodnevnenovine #desingerica #pljugica #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading