Era i Palčica
Foto: Printscreen/Printscreen Amidži šou

Pevač Era Ojdanić bio je sinoć gost u emisiji "Amidži šou", gde je šokirao priznanjem da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom. 

- Ja ću tamo da vodim moju devojku - rekao je Era.

- Koliko godina ima tvoja devojka - pitao je Ognjen.

- 33 - rekao je Era.

- Koliko ti, Ero, imaš godina - pitao je Ognjen.

- Ja sam '47 godiše, znači 76 - rekao je Ojdanić.

Podsetimo, u "Zadruzi" se nedavno pričalo o navodnoj aferi Anastasije Stanojević Palčice sa 54 godine starijim folkerom Erom Ojdanićem, o čemu je prva javno progovorila Jovana Tomić Matora, a zatim se oglasio pevač.

Matora je, naime, u jednoj od svađa sa Palčicom otkrila da je ona spavala sa Ojdanićem, što je Palčica oštro demantovala i poručila da je glasine ne interesuju, već dokazi "crno na belo".

- Palčica, ona mala Kolubarka moja?! Aha, znam je! Bio sam s njom u rijalitiju jednom. Ljubili smo se, kada su žurke grlili smo se, ljubili i sve to, ništa nije bilo tajno i skriveno i sa emocijama tog tipa - počeo je priču Era, koji je priznao da je hteo da pomogne Palčici.

- Ona nije svraćala u moj motel, mada sam joj ja ponudio da bude šefica recepcije. Ona je to odbila, kaže: "Nemam vremena da se bavim tim poslovima jer sam mlada, lepa, izazovna, zgodna, moram to nekako da unovčim". - istakao je pavač.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading