Rasta
Foto: Alo/Printscreen

Stefan Đurić Rasta često i te kako je vezan za svoju ćerku Taru koju je dobio u braku sa Anom Nikolić, a svaki slobodan trenutak provodi sa njom. 

Iako sa bivšom suprugom trenutno nije u dobrim odnosima, repera to ne sprečava da se posveti naslednici, a sada je objavio kako provode vreme kada su zajedno.

Rasta je najpre napravio selfi sa Tarom dok su bili u liftu, a potom je pokazao i kako šetaju ljubimca, psa.

Devojčica je nosila roze jaknu i trenerku u istoj boji, a sve vreme je išla ispred ili pored tate i pažljivo ga slušala.

Podsetimo, Ana i Rasta su se razveli pre šest godina, a u poslednje vreme nisu u najboljim odnosima. Ona je nedavno iznela niz optužbi na njegov račun, dok se on do sada nije oglašavao po tom pitanju.

 

@alo_portal Čestitkama se pridružio i Lule Pljugica ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti, još 100 godina! ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #pljugica #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

https://najzena.alo.rs/lepota-i-moda/vesti/59482/ljubav-nastavlja-da-cveta-tejlor-na-dejtu-sa-zgodnim-sportistom-oboje-blistaju-a-autfiti-su-im-cista-desetka/vest

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading