Tanja Savić sa dečkom
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Tanja Savić posle dužeg vremena srećno je zaljubljena i voljena. Ona je u skladnoj vezi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem sa kojim, navodno, planira i brak, ali za sada će taj čin, kako se šuškalo, obaviti u Las Vegasu. A ako pak Muki zaista želi na ludi kamen sa lepom pevačicom, moraće da pristane na njene uslove koje je jasno postavila i od njih ne odstupa.

Naime, Tanja je na Instagram postavila video jednog pravnika koji se zaljubio u psihologiju i od tada savetuje puten kratkih klipova kako poboljšati kvalitet života. A kako je naveo, i brakovi i veze uspevaju samo ukoliko dajete 100 odsto sebe svom partneru, sa čim se pevačica složila i podelila upravo taj video. 

Drugim rečima, Tanja nakon jednog propalog braka iza sebe više ne želi razočarenja niti promašaje, pa je s tim u vezi istakla da ne pristaje na polovične odnose, već samo na one u kojima od svoje jače polovine dobija punu pažnju i ljubav koje je i sama spremna da pruži. Dakle, Muki, ti si sada na potezu!

@alo_portal Čestitka i savet od Suzane Mančić za ceo naš tim ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #suzanamancic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading