Ana i Tara
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Ana Nikolić objavila je rano jutros niz fotografija sa ćerkicom Tarom koju je povela u vrtić. Naime, malena ima sada već šest godina i krenula je u predškolsko, pa je odlazak obavezan svaki dan bez izuzetka, međutim, ona bi radije da spava kod kuće.

Vidno pospana i neraspoložena, Tara je išla ćutke sa mamom koja nije odolela da sa svojim pratiocima podeli novu fazu odrastanja svoje jedinice.

- A zašto ja moram u školicu - napisala je Ana iz jednu od fotografija, a potom dodala "počelo je" aludirajući na to da je Tara počela da se buni i izbegava obaveze, međutim, to joj očito neće proći jer pevačici nijednog trenutka nije ni palo na pamet da joj popusti i vrati je na spavanje.

Podsetimo, Ana je pre nekoliko dana javno istakla da od bivšeg muža Raste, navodno, trpi verbalno nasilje, pa se oko toga digla velika prašina u medijima.

 

@alo_portal Jovana Jeremić nam je čestitala rođendan u svom stilu ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #jovanajeremic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading