Ceca Ražnatović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Glumica Ljubinka Klarić, inače kuma Svetlane Cece Ražnatović, bori se sa hormonskim disbalansom koji je nasledila od bake. Naime, kako piše Blic Žena, glumici je ustanovljen hašimoto koji je morala da prihvati kao način života, a evo kako je sve otkrila.

- Pre svega, shvatila sam da sam strašno mršava bez obzira koliko jedem, ali me to nije zabrinjavalo jer je to baš super, šta, jedem a mršava sam, takav mi je metabolizam. Takav je moj tata, jede mnogo a mršav je, pa sam možda to nasledila od njega. Međutim, ne, to je direktna posledica Hašimota, kaže Ljubinka za Blic i dodaje:

- Onda sam imala neke promene raspoloženja koje sebi nisam mogla da objasnim iako sam išla na terapiju, odjednom mi je sve super i odjednom mi je sve strašno. Pa onda pobesnim, a ne znam zašto, pa se radujem, a opet ne znam zašto, jesam li potpuno mentalno obolela? Dok nije došlo do ozbiljnog problema, nekog konkretnog, gde je prolaktin koji luči hipofiza u mozgu i koji je crveni signal da nešto nije u redu sa hormonima.

Srećom je, kaže, imala dobrog lekara, pa ju je ginekolog poslao endokrinologu jer se očigledno radilo o problemu sa hormonima.

- Na pipanje su mi samo utvrdili da imam Hašimoto, hroničnu upalu štitne žlezde i da sam to nasledila od bake, nažalost.

Podsetimo, Ljubinka je ranije pričala da je već dugi niz godina veže čvrsto prijateljstvo i kumstvo sa folk zvezdom Cecom Ražnatović.

- Naše kumstvo traje 15 godina. Moja rođena sestra venčala je Cecinu rođenu sestru i tako smo i mi postale kume. Kontakte održavamo onoliko koliko nam obaveze dozvoljavaju, ali se svi trudimo da se okupimo na važnim porodičnim događajima - rekla je glumica ranije.

 

@alo_portal Iskrene čestitke stižu nam i od Lidije Vukićević ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #lidijavukicevic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading