Ana, Darko i Prija
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Pevačica Ana Sević, pojavila se večeras na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom progovorila je o svim aktuelnim temama.

Ona je najpre rekla šta misli o velikom uspehu Aleksandre Prijović, a dotakla se i svog bivšeg supruga Darka Lazića.

- Jako se radujem. Mi smo se upoznale kada je ona bila jako mlada. Od početka sam upućena u njenu priču, jer sam tada vodila Zvezde Granda i izuzetno sam ponosna što je jedna mlada osoba napravila ovakav lom i čestitam joj na tome. Ona je to zaslužila i bilo bi glupo da je drugačije - rekla je Ana, pa se osvrnula na svog bivšeg muža, Darka Lazića i izjavila da je on već odavno trebao da održi koncert u Areni.

- Kod Darka na svadbi sam se super provela i sve pohvale za domaćina. Negativni komentari me ne pogađaju. Da sam se ja pitala to bi bilo već odavno, oduvek sam bila u fazonu da on zaslužuje Arene i on je pevač kalibra kao Aleksandra Prijović, ali zašto se to već nije desilo, morate njega da pitate - izjavila je pevačica za Blic.

@alo_portal Rođendan nam je čestitala i Nataša Bekvalac ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti, zajedno do punoletstva ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #natasabekvalac ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading