Baka Prase
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Društvene mreže danima gore zbog poteza Julije i Natalije Đukić, dve influenserke koje su razbesnele javnost odlukom da psa, samo sedam meseci nakon što su ga usvojile, odvedu u azil.

Naime, Julija i Natalija, poznatije kao Fitnes bliznakinje, razbesnele su i mnoge estradne lilčnosti, a među njima su se našli Baka Prase i Barbara Bobak.

Zbog svega toga digla se velika prašina, a Baka i Bobakova su se udružili i najavili konkretnu akciju.

Naime, Barbara i Baka objavili su fotografiju na kojoj poziraju sa psom i tom prilikom najavili lajv u kom će pretpostavljamo, skrenuti pažnju svima koliko je važno podići svest o životinjama, a oboje podstaknuti potezom pomenutih fitnes bliznakinja. 

Sa druge strane, njih dve su se oglasile i rekle sledeće u svoju odbranu: 

- Emocije su pomešane, i srećne smo i tužne. Bekija smo mnogo zavolele, ali nije mogao da ostane kod nas i zato smo mu našle mesto gde i pripada. Sinoć nam je bilo poslednje veče sa Bekijem. Zbog nekih okolnosti, nismo mogle da ga zadržimo kod nas i našle smo dom. Beki je pas koga smo pre par meseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu. Čuvale smo ga, ai zbog našeg načina života koji zahteva često odsustvo od kuće, nismo mogle da ga zadržimo - napisale su Julija i Natalija Đukić tada.

Očekivano, ovo je pokrenulo veliki broj negativnih komentara, uključujući i osude poznatih ličnosti, koje su istakle da "pas nije igračka", te demantovale fitnes bliznakinje da je mesto na koje su odveli psa "raj za kuce" kako tvrde. Mnogi su istakli i da dečko koji brine o životinjama u azilu jedva nalazi sredstva da ih sve prehrani. Među onima koji su se digli protiv ove situacije svakako su se našli i Baka Prase i Barbara, koji takođe nisu uzeli u obzir njihove izgovore za vraćanje usvojenog psa u azil.

 

@alo_portal Ognjen Amidzic izveo trudnu devojku na specijalitete iz Ugande! #fypシ゚viral #fypシ #alo #alonovine #ognjenamidzic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading