Zlata sa sinom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sin Zlate Petrović, Jovan, zamerio je majci ponašanje na Đanijevom veselju koje je folker upriličio povodom rođenja unuke.

Ona priznaje da su nakon toga obavili ozbiljan razgovor. 

- Imala sam ozbiljan razgovor s mojim Jovanom i bio je baš ljut. Rekao mi je da hitno prestanem da pijem jer se ponašam ko poludela tinejdžerka kad nazdravljam žestinom. On je isto bio na slavlju kod Đanija i sve je video. Snimao me je dok sam pevala, to mu je sve bilo u redu, ali je kasnije ispao haos. Malo više sam popila i počela da pravim haos, pa sam primetila da mu nije bilo svejedno - počinje priču Zlata i otkriva dalje šta je iznerviralo njenog naslednika:

- Ništa ne bi bilo strašno da nisam počela nekontrolisano da se smejem i grlim s kim stignem. Tamo na proslavi me je kulirao, a kad smo se sutradan sreli, imao je šta da mi kaže. Zabranio mi je da ubuduće uzmem kap alkohola. Rekao je da prestanem da se ponašam kao tinejdžerka i da takvo ponašanje ne priliči mojim godinama.

Zlatu je začudilo ponašanje sina, jer je ranije, kako priznaje, pila sa njegovim društvom. 

- Sećam se da sam sedela s Jovanom i njegovim društvom pre nego što izađu u grad. Sedeli smo i nazdravljali, šalili smo se jer sam tip one opuštene mame kojoj deca sve pričaju. Takav sam odnos negovala, ali izgleda da je sad vreme da se malo primirim - kaže folkerka za Republiku. 

Podsetimo, na pomenutom veselju pevačica je došla u društvu sina i snajke, a svi su komentarisali izgled Jovanove devojke. 

@alo_portal Jovana Jeremić nam je čestitala rođendan u svom stilu ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #jovanajeremic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading