Milica Dabović
Foto: Printscreen/Twitter

U emisiji ''Magazin in'' autorke i voditeljke Sanje Marinković, jedna od gošći bila je i Milica Dabović, proslavljena sportistkinja koja je već duže vreme u žiži interesovanja zbog toga što je otvorila profil na Onlifensu, gde naplaćuje svoje golišave fotografije.

Milica Dabović u vrelom izdanju

Printscreen

 

Ona je na pitanje Marinkovićeve objasnila zašto i kako je došla na ideju i odlučila se na ovakav korak.

- Moram na početku da kažem da ja svoje telo veoma volim. Jedne večeri sam odlučila da hoću da zaradim novac na brzinu. Nisam ga trenutno imala i pričala sam sa drugaricom i kaže ''Jao hoću da kupim sebi trenerke, a trentno nemam novca''. Ona je pokušala da me odgovori od toga. Kad god sam postavila neku fotografiju na Instagramu u kupaćem kostimu na primer, muškarci su me nagovarali da otvorim Onlifens... Jednostavno sam odlučila jer smatram da to nije p*rno platforma - rekla je ona.

Milica Dabović objavila golu fotku

Printscreen

 

Ipak, Milica jednako provokativne fotografije deli i sa pratiocima na Instagramu, zbog čega joj neprestano stižu "hejt" komentari, ali ona za iste ne mari, već nastavlja po svom, pa je tako danas objavila fotografiju, na kojoj je podigla majicu i pokazala grudi, što je, naravno, izazvalo lavinu reakcija i komentara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading