Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Jovana Jeremić pre par godina bila je voditeljka rijaliti formata "Parovi", a sada je iskreno odgovorila na pitanje da li ponovo pristala da bude deo istog, tačnije da vodi "Elitu".

Ona je čak i nekoliko puta ušla u Zadrugu i bila u raznim ulogama, a sada je istakla da ne bi imala problema ukoliko bi to od nje zahtevali čelnici Pinka.

Jovana Jeremić

Printscreen

 

- Ja sam to već prošla, ali uvek sam tu da pripomognem. Volim da idem u "Elitu" i da gostujem kod njih i da koketiram s tim formatom. Ako me Milica pozove, uvek ću ući - rekla je Jovana, pa otkrila u kakvom je odnosu sa Milicom Mitrović:

- Želela bih da istaknem ko mi je najviše pomogao, a to su moćne žene. Najviše su me sputavale isfrustrirane žene jer nisu ostvarile karijeru kao što sam ja. Jedna moćna žena je Milica koju iskreno volim i to nema veze s televizijom, mislim da je ona neko ko čuva tu imperiju. Nekako sam slaba na nju, ne znam kako to da ti objasnim. Ona je meni šefica i ja poštujem njen autoritet, nisam jedna od onih koja će to da zloupotrebi, želim da čuvam to ceo život. Zato sam jako oprezna i negujem sve to - ispričala je Jeremićeva za "SrbijaDanas".

OVAJ POLITIČAR JE PRVI MUŽ JOVANE JEREMIĆ Prevario ju je pred svadbu, a onda se desio obrt, a evo kakav brak su imali

 

@alo_portal Jana Todorović jedna je od najbogatijih pevačica sa domaće estrade. Iako se u javnosti gotovo nikada ne razbacuje, nedavno je na svadbenom veselju Đanijevog sina “upala” svima u oči, i to zbog besne mašine u kojoj je došla. Intervju s njom možete pogledati na našem YouTube profilu ▶️ #alodnevnenovine #aloonline #alo #fyp #foryou #janatodorovic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading