Ana Nikolić i Rasta
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Nakon nekoliko meseci mirnog odnosa i zajedničke proslave rođendana njihove ćerke Tare, pevačica Ana Nikolić i njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta ponovo su na ratnoj nozi, te je ona sada javno obelodanila njihovu privatnu prepisku satkanu od mnošto teških reči, uvreda i optužbi.

Naime, pevačica je objavila privatnu prepisku sa Rastom u kojoj on podvlači da joj je pomagao finansijski, sredio joj kući i život, te ju je u jednom trenutku nazvao i "emotivnim i funkcionalnim invalidom", dok je sa druge strane osporavao njenu muzičku karijeru istakavši da je većinu vremena provela na "lečenju".

On je, kako Ana deli na Instagramu, navodio da je pretila njegovim roditeljima, te da pazi da joj se slučaj "ne okrene u zanemarivanje deteta", uz žestoko psovanje.

- U našoj vezi/ braku, jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album si u životu provela na "lečenju" i otkazivala samo jer si lenjština. A sada me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad ti neću dati ništa. Jer nakon pretnje mojim roditeljima, možemo samo na sud. Nego pazi da ti se slučaj ne okrene u "zanemarivanje deteta", a to je krivično i ide se u zatvor. A ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom veštaku. Prestani da se ložiš više. Jer smo se toliko us*ali na tvoje pretnje, kao što vidiš. A sad lepo od*ebi. - bilo je sve što je reper napisao svojoj bivšoj ženi, a onda je usledio njen javni odgovor:

Ana Nikolić

Foto: Ataimages

 

- Da li je ovo psihičko zlostavljanje pitam? Ovakve poruke ja čitam 6 godina....
I ćutim...ali mi više ne pada na pamet. Gospodin Stefan Đuric-Rasta mi je oteo bebu od 4 meseca, pod pretnjama smrću. Mislim da sam dosta ćutala i trpela zlostavljenje psihičko. Od ovog trenutka ćitaćete svakog dana o gospodinu Rasti. P.S.Svaka moja suza pored kreveca praznog je hiljadu godina samoće za odgovorne. I baš to im se i desilo. Samo ne znam zasto ovaj nesretnik Rasta jos uvek nešto mafija...preti...i zašto nije dobio 100 godina zatvora? - napisala je Ana.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading