OVO SU SINOVI LAZARA RISTOVSKOG Ne pojavljuju se nigde zajedno, sličnost je neverovatna, a jedan je vršnjak tatine nove devojke
Promo

Glumački par Lazar i Danica Ristovski rastali su se prošle godine posle 42 godine braka, što je izazvalo veliki odjek u javnosti.

Njihovi sinovi Petar i Jovan zrelo i trezveno su reagovali na iznenadne vesti o razvodu, a glumac je otkrio za "Gloriju" da se sinovi slažu sa njihovom odlukom, iako nije poznato kako su reagovali na njegovu novu vezu sa 39 godina mlađom Anicom Lazić.

Njihovu naslednici se ne eksponiraju javno, a poznato je da je Petar filmski producent i reditelj, dok je Jovan završio ekonomiju. 

Stariji sin oženjen je glumicom Teodorom, dok je mlađi Jovan, sa suprugom Ljiljanom pre dve godine dobio naslednika Bogdana.

Podsetimo, kao bomba je odjeknula vest u medijima da je Lazar Ristovski u vezi sa 39 godina mlađom Anicom Lazić. Glumac se potom i oglasio za medije potvrdivši vezu sa njom, a potom su osvanuli i komentari na Instagramu kao dokaz da ljubav cveta.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading