saša mirković
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Slučaj u kojem je glavni akter srpska pevačica Goga Sekulić (46), najnoviji je primer hrvatske "gostoljubivosti", prema Srbima. Ona je trebalo da nastupi u Benkovcu 14. oktobra, ali je sada doneta odluka da je isti i otkazan.

Organizatori su poručili da je koncert otkazan zbog negodovanja meštana, a razlog je navodno izbor izvođača.

Tim povodom se oglasio i estradni menadžer Saša Mirković, koji je oštro osudio ovakav potez Hrvata. 

- Pokazivanje ovakvog šivinizma prema kulturi ili prema nama prosto nije normalno. I ja sam nacionalista Srbin, ali volim svoje i poštujem vaše - rekao je Mirković.

Podsetimo, ranije je otkazan koncert pevača Saše Kovačevića, koji je trebalo da se održi 24. oktobra u sali za venčanja u Bibinjama kod Zadra.

Organizatori su, kada je ovaj događaj u pitanju, kao objašnjene, naveli isti razlog, a to je takođe neslaganje meštana oko izbora izvođača. 

Osim Saši i i Gogi, koncerti su otkazani i Jeleni Karleuši i Aci Lukasu, a isti su bili zakazani za 10. novembar 2023. godine.

Karleuša i Lukas trebalo je da nastupe u Sportskoj hali u Slavonskom Brodu, ali su organizatori putem Instagrama obavestili javnost da su koncerti otkazani.

Ali, tu nije kraj hrvatske hajke protiv srpskih pevača.

Da Hrvati žestoko i sramno udaraju na Srbiju, a sve preko srpskih pevača koji su, na njihovu nesreću, popularni, jasno pokazuje primer Ace Lukasa, koji je zakazao koncert i premijeru svog filma "Pokidan" u splitskim Gripama, a čiju zabranu trenutno traži Splitski domovinski pokret.

@alo_portal Ceca Ražnatović sa sestrom Lidijom stigla u prestonički hotel na rodjendan! 😊 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryoupage #viral #ceca #cecaraznatovic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading