Viktor Živojinović
Foto: Alo/Foto: Alo

Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, pre nekoliko meseci odlučio da promeni svoj život iz korena i posveti se zdravoj ishrani, a sada je stigao na veliko slavlje kod porodice Trajković povodom rođenja njihove unuke i oduševio izgledom.

Podsećanja radi, sin Radiša Trajkovića Đanija i Slađe, Marko, postao je juče otac po drugi put kada se njegova supruga Minja porodila i na svet donela devojčicu, te večeras porodica slavi sa svojim najbližim i prijateljima.

Veliku pažnju privukao je dolazak Viktora Živojinovića koji je smršao skoro 40 kilograma, te pokazao da su promene i određena odricanja urodile plodom.

Viktor Živojinović

Foto: Alo

 

Brenin i Bobin naslednik stigao je vrlo raspoložen i spreman da uveliča slavlje svojih kućnih prijatelja, a za ovu priliku je odabrao klasičnu kombinaciju u vidu džins farmerki i sive majice, te pozirao prisutnim fotoreporterima ne skidajući osmeh sa lica.

Podsećamo, Viktor je svojevremeno imao preko 160 kilograma, a Brena je jednom prilikom priznala da je plakala zbog njegove gojaznosti.

- Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga. Bilo mi je toliko teško da sam plakala - otkrila je pevačica.

@alo_portal Brenin sin stigao na slavlje kod Trajkovića, a njegova transformacija nije prošla neopaženo! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #foryou #fypシ #fypシ #fypシ゚viral #djani #lepabrena #viktorzivojinovic ♬ original sound - Alo_portal

Brena je takođe otkrila da njen sin nije potražio pomoć nutricioniste, ali je između njega i oca postojao muški dogovor, koji su poštovali, te da je on "šampion" u njihovoj porodici kada je skidanje kilograma u pitanju.

(Olgica Kosovac)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading