Marko Miljković
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Luna Đogani i Marko Miljković postali su roditelji pre nekoliko dana, a sada je Miljković pred kamera otkrio kako je protekla prva noć sa dve devojčice u njihovom domu. 

On je početku razgovora otkrio koliko dece bi želeo da ima: 

-  Iskreno, jeste malo rano... Pustite nas malo da krenemo da vidimo... Ja bih voleo bar troje. Tu smo prešli igricu. Sa dvoje smo se samo reprodukovali. Troje je ozbiljna porodica, a sad četvoro, petoro... Svaka čast Vujadinu i Mirki, nije lako ni sa dvoje, a kamoli sa četvoro.

Marko nam je otkrio i da li mu je bitno da dobije sina.

- Nije obavezno da je muško. Voleo bih da su sve curice oko mene. Nemam ništa protiv,  da je neki miks, ne bih se bunio - kaže on.

Marko je sa Anabelom slavio rođenje ćerke, a nas je zanimalo u kakvim su oni zapravo odnosu:

- Bila je na slavlju. Mi smo u korektnim odnosima, pričamo, poštujemo se i zbog Lune i zbog njenih unuka, mojih ćerki. Funkcionišemo, pomaže nam, hvala joj na tome. Svi bliski su bili na slavlju, predivno je bilo. 

Miljković nije krio da je prva noć sa bebom protekla dobro, ali ne krije da se Luna mnogo lakše budi kako bi nahranila Lanu. 

- Lepo smo spavali oboje, ali u principu Luna se noću mnogo lakše budila da narani Lanu. Pitao sam je kako je spavala, kaže da je lepo, ali naravno, bilo je tu prekida. Mrvica mala. Gledam Miu koja je ogromna i ovo malo dete. Prelep osećaj. Čudno je skroz. Prvi put se juče desilo da obe zakmeče. Mia jer nešto nije po njenom, a Lana zato što je gladna. Onda Luna i ja ne znamo gde ćemo, na koju ćemo stranu.

On nam je otkrio i koje osobine ne bi voleo da ćerke naslede od njega.

- Ja sebe dubinski volim, cenim i poštujem. Volim i mnoge svoje mane, vrline pogotovo. Možda jednu koju ne bih voleo, u nekim trenucima znam da budem neodlučan. Voleo bih da budu odlučne, da imaju svoj stav i da budu jake i čvrste - kaže Marko.

Podsetimo, Luna se odmah nakon što je izašla iz porodilišta oglasila i otkrila kako je protekao susret Mie sa bebom Lanom.

Alo/ Marija Kostić 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading