Edita
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Edita Aradinović bila je gost u jednom podkastu, gde je priznala koja je najluđa stvar koju je uradila u ljubavi. 

Ona se prisetila momenta kada je jednog svog bivšeg dečka uhvatila u laži, nakon čega mu je razbila telefon i pojela sim karticu.

Naime, pevačica je jednom prilikom svom partneru u telefonu našla poruke od druge devojke, a on je pokušao da se opravda da je nije prevario i nakon toga slagao kako je telefon bio izgubljen.

Međutim, dok su bili zajedno Editinom dečku je od pomenute devojke stigla poruka, nakon čega se ona razbesnela.

Edita

Foto: ATA Images

 

- Ja sam mu našla poruke u telefonu, slagao je da me nije prevario, ja sam poverovala. On je izmislio priču da mu je ispao telefon, da su našli neki vaterpolisti, pa su vratili. Stigla mu je poruka od nje, ja sam uzela telefon razbila i pojela sim karticu, a nije bila mikro sim, nego ona veća - rekla je Edita.

Podsetimo, Edita Aradinović se našla u klipu jednog poznatog jutjubera, gde je on isprozivao zbog njenih godina i izgleda. Naime, Edita je upitala njega da li su žene sa 30 godina matore, na šta je on odgovorio: - Ne, a potom joj rekao da izgleda matoro. Edita se nakon ove njegove reakcije obratila javno i poručila mu da "pogleda prvo sebe na šta liči".

@alo_portal “Šta ti tražiš sa takvim čovekom? Ko je tu lud?” #alodnevnenovine #alo #majamarinkovic #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading