Ana Nikolić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Ana Nikolić je pre par meseci zakazala koncert u beogradskoj Areni, koji je nakon svađe sa saradnicima otkazala.

Tada je navodno otkriveno da Ana nije odlazila na probe benda, nakon čega su u javnost isplivali i detalji svađe sa menadžerom Sašom Mirkovićem, kao i snimak na kojem se vidi da Ana ima rane na čelu.

Sada, kada je u centru pažnje Aleksandra Prijović koja je rasprodala tri beogradske i četiri zagrebačke Arene, Tviteraši su se dosetili da šeruju, kao što je to bio slučaj s Prijom, slike i snimke s Aninog - nepostojećeg - koncerta!

 

 Jedan korisnik je napisao da je Anina prva gošća bila Jelena Karleuša, a drugog je posebno oduševio duet s Natašom Bekvalac:

 

 Korisnici društvenih mreža su uprkos smešnim tvitovima poželeli da Ana održi koncert u Areni:

 

 

Saša Mirković je pre par meseci otkrio da njihova svađa nije razlog stopirane prodaje karata za Arenu:

"Ana nije u stanju da održi koncert. Generalno nije u mogućnosti, bend takođe nema. Koncert nije definitivno otkazan, ali jeste zaustavljena prodaja karata. Prosto, ne postoje tehnički uslovi i to pre svega od strane izvođača", rekao je Mirković i dodao da je pevačica imala problem da održi i manje nastupe, kao i da bend koji treba da je prati više ne postoji.

"Ana ni prethodne nastupe nije bila u stanju da iznese dobro, svaki njen nastup je bio problematičan. Bio sam voljan, ali ona nažalost nije u mogućnosti. Ne želim nikoga ko kupi kartu da prevarim. Do sada nije urađena nijedna proba, niti postoji njen bend. Članovi benda su je napustili, otišli su da rade sa drugim izvođačima", rekao je on i dodao da još uvek nije doneo konačnu odluku da otkaže koncert.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading