Stanija Dobrojević
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Lepi Mića, Marko Janjušević Janjuš i Marko Đedović opleli su po Staniji Dobrojević nakon što se javno suočila sa Aneli Ahmić koja tvrdi da joj je starleta preotela muža i unesrećila i nju i njenu ćerkicu. Stari Stanijini rijaliti cimeri nisu štedeli reči, pa su i te kako osudili Staniju koja je ostala u šoku nakon suočavanja sa suparnicom.

- Ja mogu da kažem da ja Staniju poznajem ovde bolje od svih. Nije ona toliko naivna, pa da nije mogla da oseti da je neko laže, kad priča neke bajke. Gospođa Ahmić je bila slična ovakva kad je ušla u odnos sa njim, kako im ona ne odgovora, a odgovara im Stanija?! Da li je to velika mržnja prema Aneli, pa im odgovora bilo koja, samo da nije ona, ja to ne znam. Ne znam da li im je ona nešto uradila, nije mi najjasnije - kazao je Mića.

- Ko je Stanija, da joj Aneli objašnjava da li nosi lažan prsten ili ne? Pazi sad, Stanija koja govori da nije kriva, nego ko je? Ne može samo Asmin da bude. Nije mi jasno kako se Aneli rukuje sa njom, šta ona ima da se rukuje sa njom, ako se već suočavaju. Stanija nije veveric, namazana je ona jako. Došla je s prstenom na ruci, a nisu zajedno,. Pokazuje prsten njenog muža na svojoj ruci. Ko se ovde sa kim sprda? - dodao je Janjuš.

- Mene čudi da se Stanija verla s čovekom s kojim se upoznala preko Instagrama. Ja znam s kim je bila pre toga, a sad ganja takve priče. Standža nje ni najmane naivna, zna gde đavo spava. Ona je došla ovde da ponizi Aneli, mogu samo da zamislim kako je koračala ponosno ka njoj. Ovde je samo pitanje kome narod veruje, a ja se nadam da narod veruje Aneli. Ova pravi grešku odmah jer traž dokaz da li je on u braku, ili nije. Ženo, on ima dete sa tom ženom. Putovali su zajedno kao porodica, a ona je kao švalerka tražila dokaz da li je u braku. Aneli, tebi ne treba to da se raspituješ koliko on para troši, da se ne lažemo. Ti samo treba da pokažeš svima nama da ti je teško, jer si izgubia sve što si imala - rekao je Mića.

- Ljudi, to sigurno potegla Stanija Dobrojević. O čemu će ona, ako ne o ku*cu i parama - dodao je Đedović.

- Stanija je neko ko je razočarao svojim ponašanjem. Ona je tražila princa na belom konju, a kad se to izjalovilo, pokušava da se opere od svega toga. Ja sam na Anelinoj strani, ali ona mora da pazi s kim priča - zaključio je Mića.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading