Aleksandra i Filip
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Aleksandra Prijović često u intervjuima koje daje za medije ističe kako joj je suprug Filip najveća podrška u životu, a posebno kad je karijera u pitanju, i da je sve ovo zapravo i njegov uspeh, a sada se na internetu pojavio ljubavni snimak poznatog para.

Naime, dok su u pozadini išli stihovi pesme "Verujem u ljubav, za nju dajem sve", Aleksandra i Filip su se grlili, a onda su se u jednom trenutku i poljubili pred svima, a na ovom snimku mnogi su primetili ogromne emocije koje vladaju između njih i da se neverovatno vole.

"Ovaj momak nju obožava, to se oseća", "Prelep par, vidi se da se jako vole", "Prelepi ste i predobri", "Samo tako nastavite da se volite", "Preslatki su" - nizali su se komentari ispod snimka.

Podsetimo, Aleksandra je svojevremeno u medijima otvoreno govorila o početku veze sa Filipom Živojinovićem.

– Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla ‘ništa’, jer znate kako je u početku, kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni – kazala je ona i dodala:

@alo_portal Ljuba Perućica se prisetio svog venčanja i otkrio kako je protekao njihov najsrećniji dan! 🥰🥂 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryoupage #viral #ljubaperucica ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading