SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO BRENINOM SINU? Viktor Živojinović ne liči na sebe, a ovo se navodi kao razlog (FOTO)
Alo

Sin Lepe Brene iznenadio je javnost poslednjim izdanjem na koncertu svoje snajke Aleksandre Prijović, te su tada prisutni primetili da je znatno smršao, a čak se navodilo i da je skinuo neverovatnih 50 kilograma.

Svojevremeno su kružile razne spekulacije u smislu da se podvrgao nekim hirurškim intervencijama kako bi na što brži način doveo svoju liniju u red, međutim, po svemu sudeći, sin Lepe Brene se samo posvetio zdravom načinu života, redovno trenira i pazi na ishranu, te su rezultati i te kako vidljivi.

Viktor Živojinović

Foto: ATA Images

 

– Nije on preko noći izgubio sve te kilograma, to je proces koji traje već dugo, ali sada je baš na minimumu i zaista ne liči na onog dečka od pre godinu dana. Topljenje sala je išlo postepeno jer su Boba i Brena insistirali da sve radi pod nadzorom lekara pošto naglo mršavljenje i te kako može da ugrozi zdravlje, a i nije efi kasno jer se kilogrami brzo vrate.

– U jednom trenutku Viktor je imao čak 163 kile i Brena je zbog toga bila jako nesrećna, plakala je kad ga pogleda od straha za njegov život i zdravlje. Jako se bojala da Vikor ne dobije dijabetes.

SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO BRENINOM SINU? Viktor Živojinović ne liči na sebe, a ovo se navodi kao razlog (FOTO)

Printscreen

 

– Na kraju je uspela da mu objasni važnost vitkog tela, ne zbog izgleda i lepote nego zbog vitalnosti ogranizma i dužine života i on je uspeo da se dovede na idealne mere.

– Sad je ostao još Boba. Brena se sekira i što on ima toliki višak, ali zna da nikakva zvocanja i nagovaranja neće pomoći dok on sam ne prelomi i krene da se topi. Tako je i Viktor samo odlučio, dao reč i evo rezultata – kaže izvor blizak porodici Živojinović za Svet.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading