ZABRANILA SAM SVOJU INTIMU! Ana Nikolic javno o Rastinom filmu, otkrila do sada nepoznate detalje
Foto: Printscreen/instagram

Kao i uvek, vrlo raspoložena i nasmejana Ana Nikolić večeras je pristila u poznati prestonički hotel kako bi zajedno proslavila rođendan svog prijatelja i saradnika.

Ona se pojavila u crnoj haljini na V izraz gde je dodatno istaknut dekolte, uz to je ponela crnu kožnu torbu koja ide uz jaknu iste boje i materijala, a velike naočare koje Ana inače voli da nosi njen su fazon u potpunosti, a ceo stajling upotpunila je mrežicom sa šljokicama preko lica koja njenom izgledu daje poseban glam.

S obzirom da je nedavno održana premijera filma njenog bivšeg partnera Stefana Đurića Raste, koji nosi naziv "3211", a kroz isti je izneo istinitu priču o njemu, kao uspešnom muzičaru koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme, a sada je pevačica progovorila da li bi pristala da život prenese na film i glumi u njegovom filmu.

- Mene mogu da glumim samo ja. Ukoliko mi se ponudi ogromna količina novca, onda bih uradila tako nešto. Neki nivo Sofije Kopole, koliko bi recimo Nikol Kidman dobila, tako neke svetske, holivudske face, e toliko bi koštalo - dodala je Ana.

Ana Nikolić

Alo

 

Pevačica je iznenadila i sve priznanjem da joj je Rasta ostao dužan pesmu još iz zatvora zbog posete, te da će morati da joj pokloni.

(Đorđe Milošević)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading