Milica Pavlović u gostima kod Ane Bekute
Foto: Alo/Printscreen

Da postoji prijateljstvo i na estradi i da se koleginice privatno cene, poštuju i podržavaju, sada su dokazale Milica Pavlović i Ana Bekuta, koje su danas zajedno uspešno spojile uživanje i posao.

Ana je, naime, pozvala Milicu kako bi zajedno preslišale njene nove pesme, što je Pavlovićeva odmah podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a fanovi su bili presrećni što ih vide u pozitivnom raspoloženju.

- Šta vi radite četvrtkom? Bogami, ja premijerno preslušavam album moje Ane Bekute i mogu vam reći da je samo jedna. Jedva čekam da čujete šta vam je spremila. - napisala je Milica uz snimak kako uživa dok sluša Anu, te se jasno po njenom reakcijom moglo videti da će predstojeće numere biti pravi hitovi.

Milica Pavlović u gostima kod Ane Bekute

Printscreen

 

Pavlovićeva je objavila snimak iz Aninog stana i jasno se može videti kako izgleda Bekutin dom na Vračaru u kojem dominiraju umetničke slike, cveće, kao i prelepo posuđe.

Podsetimo, pevačica narodne muzike i jedna od omiljenih članica žirija „Zvezda Granda“, Ana Bekuta, postala je penzionerka u 64. godini.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading