Maja i Vendi u emisiji
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Sinoć u emisiji "Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je Maju Marinković, Staniju Dobrojević, voditelja Dragana Marinkovića Macu, kao i pevačicu Vesnu Vukelić Vendi

Tokom emisije došlo je do sukoba između Maje i Vendi. 

Naime, Marinkovićeva je u igrici "ili-ili" od svih bivših iz rijalitija izabrala Janjuša, a tom prilikom prozvala Filipa Cara i Aleksandru Nikolić.

- Nikad mi nije bilo jasno, svi jedni s drugima i posle se druže i ništa im ne smeta - rekao je Ognjen, a Vukelićeva se nadovezala:

- Znaš šta je najfrapantnije?! Ti se prema njima ponašaš kao da su normalni. Tu si ti za posmatranje - rekla je ona pokazujući glavom na Maju.

Marinkovićeva joj je odmah oštro odbrusila.

- Ognjene, znaš o čemu se radi, postoje neke osobe koje imaju potrebu da te provuku, čisto da bi malo dospele u žižu javnosti, ako im to zakaže kroz nekoliko godina... Ne pecam se na te niskobudžetne fore s obzirom da smo u najgledanijem šouu, ozbiljnoj emisiji, da nismo pod šatorom - rekla je Maja.

Vendi se obratila Amidžiću, ali je opet potkačila starletu.

- Ti si inteligentan čovek, pa prosto moram tvoju inteligenciju da ukrasim, da ne kažem oplemenim. Kad neko nekome kaže: "Obrišem ku**c od tebe" ili "Služiš mi samo za ku**c", a pored njega stoji njegova devojka i on priznaje tu osobu za devojku, a ova mu služi za brisanje ku**a, ne samo ona nego i njen otac, ona ne zna da se povuče, nego i dalje juri tog muškarca... To govori da ta osoba nema ni trunku samopoštovanja - zaključila je Vendi, a Maja je nastavila sa prozivkama:

- Pošto je gospođa pobožna, kosi se sa principima da se žena koja je pobožna da se penje na krkače zauzetom muškarcu u toku vašara. Nisam pod šatorom, pa nije ni vreme ni mesto da se raspravljam sa njom. Popela se žena zauzetom muškarcu na krkače. Uljez vam se uvukao u cveće... Moja majka ne može da bude znojava sa masnim prstima, ti se od vašara nisi presvukla - rekla je ona, ali joj pevačica nije ostala dužna:

- Koliko moraš da budeš iskompleksiran da operišeš sve na sebe? Totalni je anonimus. Osoba gde god se pojavila napravila je štetu, samo uneredi gde god se pojavi, bukvalno je izmet gde god da se pojavi.

@alo_portal OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Evo kako je izgledao susret Stanije I Maje Marinković 😳 #alodnevnenovine #alo #stanija #majamarinkovic #amidzishow #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading