MANIPULATORU, SJAŠI! Ana Nikolić udarila na Rastu: Ležao si zbog droge, a meni ćeš da pomažeš
Alo

Ana Nikolić ponovo se žestoko obrušila na svog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu i to zbog njegovog intervjua, u kome je između ostalog, on govorio o njenim problemima, kao i da je tu da joj pomogne za sve što joj treba u životu.

Njega je Ana u svojoj objavi na Instagramu nazvala "Rastarletom", te mu je poručila da je "retard" i da "više ne može da zarađuje na njenom imenu" i da mu je najbolje da uđe u rijaliti.

- Rastarleti bih poručila... "sjaši"... Ne možeš da koristiš moj lik i delo u filmu. Prvo zato što nisi Ford Fransis Kopola. Drugo iz principa ahaha... Pozdrav za sve koji podržavaju ovog manipulatora koji je u CZ-u ležao zbog droge. Sram te bilo bre. Ti ćeš meni da pomogneš? Pomozi sebi bre retardu! Ajde bre više o*jebi! Ne dajem više besplatne savete i ne možeš više da zarađuješ na mom imenu! Mrš! P.S.: Vanja, p*čko, vrati pre svega, lično mojih stotina hiljada evra, ali time se bave advokati. A Rastarleti je najbolje da uđe u "Elitu". To mu preporučujem od srca - napisala je ogorčena Ana.

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading