Rasta i Sloba
Foto: Alo/Printscreen

Folker Sloba Radanović i reper Stefan Đurić Rasta sinoć su doživeli dramu na poslednjem letu iz Dizeldorfa za Beograd. Zbog jakog nevremena koje je pogodilo region bili su primorani da slete u Budimpeštu. Rasta se oglasio nakon što se saznalo za dramu.

- Sleteli smo noćas u Budimpeštu, a jutros rano smo stigli u Beograd kombijem. U pitanju je bila jedna nezaboravna avantura - rekao je Stefan sa osmehom za Telegraf.rs.

Jutros su stigli kombijem iz mađarske prestonice, a sinoć su napravili pravu žurku ispred aviona. Rasta je usnimio Slobu kako sa muzičarima i putnicima peva, dok je on udarao taktove.

Podsetimo, jedan od putnika je otkrio šta se dogodilo na letu.

- Avion je bio pun putnika, među nama je bilo i dosta muzičara koji su se vraćali sa nastupa iz dijaspore. U početku je sve bilo u najboljem redu, ali su iznad Mađarske krenule jake turbulencije. U avionu se bukvalno sve treslo, padale su stvari po putnicima, a onda je pilot zatražio dozvolu za prinudno sletanje - govori jedan od putnika za Telegraf.rs.

- Kružili smo iznad Budimpešte po toj oluji i nikom nije bilo svejedno. Kada je nastala totalna panika u avionu pilot nas je obavestio da smo dobili dozvolu za sletanje i da ćemo uskoro biti na pisti u Budimpešti. Svima je laknulo kada smo to čuli i samo smo čekali da osetimo tlo pod nogama. Bukvalno su svi bili zeleni od straha uključujući i Rastu i Slobu - završava priču izvor.

(Republika)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading