Maja Marinković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivša učesnica "Zadruge" i starleta Maja Marinković nedavno je u zadnjicu stavila silikonske implante, a sada, kada je ponosno pokazala novu pozadinu.

Nakon što se podvrgla zahtevnoj intervenciji i nekoliko nedelja odmarala, Maja je odlučila da napokon pokaže finalni proizvod.

Maja je sinoć uživala u noćnom provodu sa bivšim zadrugarima, a u izazovnoj haljini pokazala je i novu zadnjicu - vidno bujnu.

Nova zadnjica Maje Marinković

Printscreen

 

Marinkovićeva je u izlazak odlučila da obuče usku suknju koja ističe njenu novu zadnjicu, pa se tokom snimanja sve vreme okretala ka kameri i pokazivala kako je ispala njena urađena pozadina.

Bivša zadrugarka je uvek isticala da joj je velika želja bila da odradi ovaj zahvat na sebi, a kako je istakla posle ovoga prestaje sa korekcijama jer je na sebi uradila sve što je želela i izgled dovela do savršenstva.

Podsećamo, popularna starleta se 31. avgusta na jednoj privatnoj klinici podvrgla operaciji zadnjice, te u svoju već pozamašnu pozadinu ugradila čak 850 kubika. Međutim, zbog mogućih kompikacija koje prate ovaj zahvat, Maji su doktori naložili strogo mirovanje i prvih 14 dana morala je da leži na stomaku, dok potpuni oporavak traje mesec dana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading