Maja Berović povodom novog albuma
Foto: Alo/Foto: Privatna arhiva

Pevačica Maja Berović svoju muzičku karijeru započela je 2007, a najveću slavu stekla je 2016. godine.

O Majinom privatnom životu se ne zna puno, te mnogi nisu upućeni u to da je pevačica u braku dugi niz godina.

Berovićeva je svog supruga Alena upoznala kada je bila maloletna, a on je tada dolazio na njene nastupe. Venčali su se 2016. godine u Grčkoj, a sina su dobili prošle godine.

Muž Maje Berović

Printscreen

 

Jednom prilikom za medije je govorila kako su se upoznali i kako se između njih rodila ljubav:

- Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe.

Nakon nekog vremena započeli su vezu, ali i zajednički život, a kako je pevačica jednom prilikom istakla svoju odluku najteže je bilo saopštiti majci, međutim, ona se nije bunila.

Muž Maje Berović

Printscreen

 

Maja za svog supruga ima samo reči hvale, a koliko joj znači može se zaključiti iz toga kako je jednom prilikom govorila o Alenu:

- On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar.

Alen se, inače, uspešno bavi privatnim biznisom. Na početku njihove veze on je vozio kamione, a danas poseduje svoje kamione i ima oko 83 zaposlena čoveka, kako navode bosanski mediji. Njegova firma bavi se međunarodnim drumskim prevozom svih vrsta roba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading