Maja Berović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

 

Pevačica Maja Berović povukla se nakon porođaja sa javne scene, a sada je otkrila da je u tom periodu proživljavala najteže životne trenutke.

Kako je objasnila, Maja je zbog infekcije noge dobila sepsu, a doktori su se 20 dana borili za njen život.

- Nikad nisam bila osoba koja je svoj privatan život i probleme iznosila u javnost. Moji fanovi su pomislili da sam se umorila od muzike. Ja sam imala ozbiljan problem i mislila sam da možda mmorati da odustanem od muzike jer se to od bezazlene stvari pretvorilo u noćnu moru - rekala je Maja na početku i do detalje objasnila sa kakvim se problemima borila.

- Ja sam imala jednu malu ranu na nozi koja se kroz jedan kraći period inficirala i dovela me u stanje sepse i bukvalno su se 20 dana borili za moju nogu i za život na kraju krajeva. To je bilo od bakterije koja je napravila haos u nozi, ja sam posle porođaja bila anemična , moj organizam nije mogao da se izbori sa tim. Ja sam na kraju završila sa pet operacija u roku od 20 dana. Uspeli su da spasu nogu, naravno da se sada mogu nasmejati na tu temu. Ja sam to na kraju krajeva ispričala jer mi zanemarujemo sitnice, ali to ne treba da se radi. Od male stvari može da se napravi ozbiljan problem, iz tog ugla sam mislila da nema izlaza. Razmšljala sam o tome da li ću uopšte imati nogu, sada imam samo 27 centimetara ožiljka na nozi - rekla je pevačica u emisiji "Amidži šou".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading