Ana Bekuta i Aca Sofronijević
Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Domaća javna scena najčešće je obeležena tračevima, svađama i skandalima, međutim brojni su primeri i velikih prijateljstava na estradi koja su prerasla i u kumstva.

Verovali ili ne, pevačica Ana Bekuta okumila se čak tri puta. Svoje dugogodišnje druženje sa koleginicom Mirom Škorić krunisala je kumstvom.

Naime, Bekuta je Miri venčana kuma, a u znak prijateljstva pevačice su snimile čak dva dueta. Prvi je bio „Dobro smo se našle“, a drugi simboličnog naslova „Kumina pesma“ koji su prezentovale u nekadašnjem „Grand show“- u. 

- Upoznale smo se na festivalu "Raspevana jesen" i od tada se nismo razdvajale. Ona je tada nastupala sa svojim bendom "Anabe" i povukla i mene sa sobom. Imale smo često zajedničke svirke. Ona mi je mnogo pomogla, od saveta koje mi je davala kao mladoj osobi, pa u svemu ostalom. I, eto, od tada datira naše prijateljstvo – ispričala je Mira jednom prilikom.

Osim nje, Ana je bila kuma i Merimi Njegomir čiji gubitak je izuzetno potresao.

-Tvoj glas mi i dalje odzvanja u ušima… Ova fotografija je nastala maja meseca, u momentu kad smo u duetu pevale "Teško je ljubit' tajno", "Zbog tebe"… Carstvo ti gospodnje i život večni. Kumo, zbogom- bile su reči kojima se Ana oprostila od svoje drage Merime.

Još jedna Bekutina kuma je i Sonja Mitrović Hani, bivša supruga Željka Mitrovića, sa kojom je dobio ćerku Sandru Mitrović.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading