Viki Miljković i Taške
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Prva supruga Dragana Taškovića Tašketa vrlo mlada rodila je muzičaru ćerku, kojoj su zajedno dali ime Jelena. Brak, međutim, nije potrajao te je Gordana, velika ljubav harmonikaša, odlučila da na odnos stavi tačku, sa čim se i on složio, ali u dogovoru da mezimicu odgajaju zajedno.

Jelena Tašković iako dete razvedenih roditelja mogla se pohvaliti uzajamnom brigom i poštovanjem oca i majke, a ubrzo je dobila i maćehu Viki sa kojom oduvek gaji sestrinski odnos.

Viki Miljković i Taške

Foto: ATA Images

 

Sa majkom ona danas živi u Nemačkoj, ali to nije pokvarilo njen odnos sa tatom, niti bratom, koji joj je iako dosta mlađi vrlo privržen.

Prva supruga Dragana Taškovića Tašketa u najvećoj meri zaslužna je za stavove koje je Jelena tokom odrastanja usvojila, izrasla je u divnu devojku koja rado posećuje Viki i Tašketa u novom domu, takođe sa majkom putem mreža stalno deli fotografije.

Upravo to je bio način da mediji, pa i javnost doznaju kako bivša Tašketova izabranica izgleda.

Tašketova prva žena

Printscreen

 

Čim se fotografija pojavila na mrežama obožavaoci pevačice počeli sa upoređivanjima koje nema mnogo smisla jer su i tipski i karakterno Viki i Gordana potpuno dve različite osobe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading