Tanja Savić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Tanja Savić i dalje muku muči sa svojim roditeljima Živanom i Sinišom, koji su prethodnog vikenda odbili da se vide sa njom i da upoznaju njenog verenika Muhameda Mukija Bešića.

Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenog izvora bliskom Savićevoj, pevačica je imala plan da svoje roditelje pozove na večeru u Smederevo kako bi se i zvanično upoznali sa njenim novim partnerom, a da zatim svi zajedno odu na njen nastup koji je te večeri imala na trgu u Smederevu.

Ipak, njeni roditelji ne samo da su taj predlog besno odbili već su joj poručili da joj više na padne na pamet da ih pozove u vezi s tom temom i da tu vezu neće prihvatiti dok su živi. Posebno je bila ogorčena Živana, koja je bila jako neprijatna prema ćerki. Tanja nije očekivala ovako burnu reakciju svoje majke, dok je Muki stao na stranu svoje izabranice, te joj je poručio da se smiri i da će se sve rešiti.

Za razliku od njenih roditelja, Tanjini brat i sestra su lepo prihvatili 11 godina mlađeg pilota, oduševljeni su pažnjom kojom je on obasipa, a da joj to i te kako prija, videlo se i na fotografiji koju je sama pevačica objavila na svom Instagramu. Ta slika je nastala na dan kada je imala žestoku svađu sa roditeljima. Na njoj se mogu videti njeni brat, sestra, sinovi, kao i sam Muhamed.

- Još jedan uspešan koncert u mom Smederevu. Ljubav se osećala u vazduhu. Volim vas. Hvala na svemu - napisala je ona u emotivnoj objavi.

Naš izvor takođe tvrdi i da novopečeni verenici, iako već nekoliko meseci uživaju u ljubavi, do sada nikada nisu spavali kod pevačice u stanu u Smederevu, već isključivo po hotelima. Tako je bilo i prethodnog vikenda, ali i nedavno, kada su boravili u Novom Sadu, gde je pevačica imala zakazan nastup.

Kako bismo proverili naša saznanja, opet smo pozvali Živanu, koja nam je poručila da je više ne zovemo ovim povodom:

- Nemojte me više zvati u vezi s tim stvarima. Ne zanimaju nas nikakve muke, ni Mukiji, imam ja pametnija posla u životu - rekla nam je besna Tanjina majka.

Podsetimo, mediji su već pisali o razlozima zbog čega su i Tanjini, ali i Mukijevi roditelji od početka protiv njihove veze.

- Živana i Siniša su van sebe zbog svega. Ljudi su očajni. Ne sviđa im se što je Muki toliko mlađi od Tanje i što je muslimanske veroispovesti, to svi znaju. Kad su još čuli za veridbu, nije im bilo dobro. Tanja jedino ima podršku sestre i brata. I Mukijevi roditelji ne podržavaju tu vezu. Njima smeta što je ona faktički raspuštenica i što ima dvoje dece. Oni su ozbiljni ljudi, van tih estradnih priča. Tanju i Mukija sve to opterećuje, ali sigurni su u svoju ljubav i neće dozvoliti da im išta poremeti planove o zajedničkoj budućnosti - zaključio je tada sagovornik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading