Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Jelena Karleuša ponovo drži, kako je rekla, čas iz šou biznisa.

Sada su na pevačicinom spisku došle na red i Tea Tairović, Maja Berović i Aleksandra Prijović, a ona je njihove karijere okarakterisala kao da su kratkog daha.

Jelena Karleuša

Foto: Ataimages

 

Svoj stav je detaljno objasnila na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter).

- Svako danas može da ima pet minuta slave. Neko može i 2-3 godine. Ali da bi decenijama bio u igri, moraš da budeš ideologija koju fanovi slede, sa kojom se oni poistovećuju. Današnji izvođači nemaju fanove, samo slušaoce. Zašto? Zato što imaju pesme, ali ne i harizmatičnu ličnost koja deli publiku na zagrižene fanove i vatrene hejtere. Da li neko od vas želi da istetovira lik ili tekst pesme Maje B, Tee T, Prije, o poplavi nekih autotjun klinaca i da ne govorim - upitala je pevačica, a mnogi su to protumačili da im jasno stavlja do znanja da je uspešnija od njih.

JELENA KARLEUŠA I DUŠKO TOŠIĆ PONOVO ZAJEDNO Isplivale porodične fotografije, ne skidaju osmeh sa lica, zagljeni razmenjuju nežnosti (FOTO)

U istom maniru je nastavila:

- Da li ih neko vatreno mrzi? Po kom stavu i ideologiji su poznati? Ovo nipošto nije vređanje već besplatna lekcija iz šou biznisa. Mnogo puta sam o ovome pričala u Zvezdama Granda gde je jedini cilj pevačima bio da ga oblepe lovom na tezgama. Kome pljunu, pa zalepe pare na grudi ili čelo ne može biti zvezda. Ko peva na svadbama pored stola ne može biti zvezda. Samo dobar radni pevač. I to poštujem. Ali onda mora da se napravi razlika u kategorizaciji, ne mogu svi u isti koš, zar ne? Zvezde ne mogu da se dodirnu. Pare nemaju vrednost u vrhunskom šou biznisu jer trajanje, fanovi i kult ličnosti je ono što ne može da se kupi - zaključila je.

Podsetimo, Karleuša je nedavno objavila dva albuma, a posebnu pažnju je privukla pesma "Minut" jer Jelena sve vreme ćuti tokom spota, da bi na kraju samo rekla "hvala im". To su svi protumačili kao da je održala minut ćutanja estradi, za koju je u više navrata pre objavljivanja albuma govorila da će je sahraniti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
sebe nazvala pravim imenom

10.09.2023 21:51

i to ljubomorna , zavidljiva k....