Milica sa bivšim dečkom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Milica Dabović raskinula je devetomesečnu vezu sa dečkom Milanom Cvetkovićem, venčanim kumom Darka Lazića i Ana Sević, o čemu je obavestila svoje pratioce putem Instagrama. 

Kako je rekla nekadašnja košarkašica, razlog rastanka su njegovi poroci od kojih ona nije mogla da ga odvoji.

- Došla sam u Beograd, razišla sam se od Milana. Za devet meseci nisam uspela da pobedim nijedan njegov porok, a ogromni su. Trudila sam se svim silama da spasim čoveka koga neizmerno volim, ali nisam uspela. Nešto drugo je bilo jače od nas dvoje, milila sam da je naša ljubav za celi život - počela je Milica i nastavila:

- Kako narod kaže, nisam uspela da spasim njega, ali sam uspela da spasim sebe. Kao da se opet grcam u svojoj emociji, ali život ide dalje, važno je na kraju da sam ostala ono što jesam, da sam pametnija, iskusnija, i da sam pri zdravoj svesti i zdravoj pameti donela pravu odluku - rekla je Dabovićeva za Kurir.

Podsetimo, ona je na Instagramu objavila da je njena veza sa Milanom završena.

- Kaže moj sada već bivši momak šta misliš da si pre*****, ne, ljubavi, bila i ostala p**** i po! ostavljena ja, nemam nikoga... ili živeo kraj! Ponosna sam na sebe što sam konačno naučila da cenim sebe i kada treba da stavim tačku! Ma kolika god ljubav bila - napisala je Dabovicka.

Ona i Milan bili su zajedno devet meseci, a otkriveni su u martu ove godine kada su zajedno posetili Las Vegas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading