Anastasija i Gudelj
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Anastasija Ražnatović i njen izabranik Nemanja Gudelj venčali su se krajem jula u manastiru Rajinovac kod Grocke, u prisustvu kumova i porodice mlade pevačice. Venčao ih je vladika Stefan, odnosno Stefan Šarić, koji je, inače, duhonik njene majke, Cece. Budući da građanskog venčanja još nije bilo, iz krugova bliskih pevačici saznalo se da je u planu velika svadba. Javnost se pitala koliko stotina zvanica će biti prisustno na velikom slavlju i u kom mestu u Srbiji će se organizovati proslava, ali kako su prijatelji zaljubljenog para otkrili, venčanje je zakazano za drugo polovinu decembra, ali ne u našoj zemlji, već u Španiji, gde bračni par živi.

Kako prenosi Story na građanskom venčanju u Španiji prisustvovaće sela šira familija Ražnatović-Ocokoljić, Anastasijina kuma - glumica, Tara Milutinović, kao i nekoliko najboljih prijatelja. Planirano je dvadesetak gostiju iz Srbije, zatim Nemanjini drugovi iz Španije, a zasad nije poznato da li će slavlju prisustvovati i njegova porodica, koja nije bila na crkvenom vnčanju u Srbiji. Par je nedavno kupio vilu u Španiji, na samoj obali, s predivnim pogledom na more, što je novost u njihovom životu. Naime, zaljubljeni supružnici do sada su živeli u istom dvorištu s porodicom talentovanog sportiste mada su, doduše, delili samo dvorište, budući da su imali zasebnu kuću. Od sada će imati potpunu izolaciju, što će im oboma biti novina u zajedničkom životu.

Kako jo saznaje Story, Anastasija će uzeti prezime Gudelj i neće nastaviti s muzičkom karijerom jer je rešena da se posveti bračnom i porodičnom životu koji je daleko od njene zemlje i njenih fanova. Ona je nedavno došla u Beograd kako bi obišla porodicu. Uživala je u igri s decom njenog brata Veljka, a sve je posebno dirnulo kad je na društvenim mrežama podelila snimak kupanja Veljkovog mlađeg sina Krstana, koji je rođen u aprilu ove godine. Lepa Cecina ćerka veoma je posvećena tetka, a rođenje bratanaca produbilo je njenu želju da postane majka, što je kulminiralo pronalaženjem srode duše- fudbalera Gudelja. On je sa suprugom došao u Srbiji zbog svojih profesionalnih obaveza, a ona je vreme u Beogradu iskoristila između ostalog za promenu imidža. Posetila je svog frizera, koji joj je skratio kosu, posvetleo je i izvukao pramenove. Anastasija sada izgleda još zanosijem ali joj izabranik, sve više nedostaje te broji dane do povratka u Sevilju. 

Njihova ljubav otpočela je prošle godine najpre diskrento, rodila se iz poznanstva preko zajedničkih prijatelja, a obelodanjena je u aprilu 2022. godine. Sve se brzo odvijalo i nije prošlo mnogo vremena kada su oboje shvatili da ne ćele da budu jedno bez drugog. Muzička zvezda je, vođena iskrenom ljubavlju, bez razmišljanja spakovala kofere i otputovala u Sevilju, počevši novu životnu etapu. Njen izabranik znao je da ceni njenu žrtvu, budući da se Cecina ćerka zbog veze odrekla muzike i dotadašnjeg stila života. Srpski reprezentativac je svoju devojku od milošte prozvao Buba i odmah je znao da je ona osoba sa kojom želi da provede život.

Čini se da njihovoj sreći ništa ne može da stane na pu, i da su svoj život do detalja isplanirali i skockali po zajedničkim stremljenjima i željama. Savršeni dvojac iskrojio je duboku i stabilnu ljubav koju nikakve okolnosti ne mogu da poremete. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading