Tanja i Dušan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Velika prašina se digla nakon što je pevačica Tanja Savić javno predstavila svog novog verenika, pilota Muhameda Mukija Bešića. Ponovo se pokrenula drama i sa ocem njene dece, Dušanom Jovančevićem, koji ne želi da joj da razvod, zbog čega je Tanja i izbegavala da predstavi svog verenika. Ona je potpisala papire još pre dve godine, ali Dušan odugovlači.

Izvori "Kurira" kažu da Dušan neće da se razvede kako Tanja ne bi mogla da ozvaniči vezu s pilotom. On je nju svojevremeno i napao da ga je varala, o čemu je jednom pričao.

- Kad smo počeli da se zabavljamo, ona je svog dečka prevarila sa mnom. Kad se vratila iz Australije od mene, nastavila je da se viđa s njim. Ona mi je to lično priznala. Slobodno napišite sve od reči do reči kako sam vam rekao. Ja znam ko je taj čovek. Varala me je i ja sam ćutao. Ne zanima me njen dečko, ali razvod ću potpisati kad ja hoću - rekao je jednom prilikom Dušan za gorepomenuti medij.

Sveže verenu Tanju više ne zanima bivši i, pored toga što je još uvek udata, uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim Bešićem. Golupčici planiraju da svoje ljubavno gnezdo sviju daleko od Srbije. Verenici planiraju da se nakon Tanjinog razvoda venčaju i odsele za Ameriku.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading