Jana Todorović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jana Todorović nikada nije krila da ima divan brak i srećnu porodicu, a poslednjom objavom na svom Instagram nalogu ne to i potvrdila.

Poznato je da pevačica sa svojim suprugom ima ćerku Kristinu Džulijet, koja je izrasla u pravu lepoticu, a koja neodoljivo podseća na majku.

"Ko je majka, a ko ćerka?", "Koliko ste prelepe", "Da li je moguće da ovoliko ličite?", "Sve najlepše od majke je nasledila", "Kao bliznakinje", neki su od komentara.

Jana je, iako to ne radi često, jednom prilikom objavila snimak koji je dobio veliki broj lajkova i komentara upravo zbog Janine ćerke, a na snimku se vidi kako gaje drugarski odnos.

Na snimku koji je postavila Kristina igra uz pesmu Južnog vetra "Pripala si meni", uz koju je podigla i mamu, pa su zajedno đuskale i pokazale kako provode slobodno vreme uz puno smeha.

Podsetimo, Kristina je rođena 2006. godine u Las Vegasu, a iza njenog imena krije se zanimljivost koju je Jana jednom podelila sa javnošću.

„Muž je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. Tek nedavno mi je otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. (smeh) A Džulijen je srednje ime jer se rodila u Americi, i to stoji samo u pasošu“, ispričala je Jana ranije, preneli su domaći mediji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading