NE OSTAVLJA JE NA MIRU! Nakon što je saznao da ima novog dečka, zakonski muž Tanje Savić joj poručio ovo!
Foto: Alo/ilustracija

Tanja Savić potvrdila je vezu sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, a kako su domaći mediji saznali, navodno je provocira još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević, pa u porukama pominje njenog partnera!

Dušan je Tanji poslao smajli koji namiguje, pa je u tekstu napisao da su ona i pilot lep par.

Tanja Savić

Foto: Printscreen/instagram

 

- "Lep ste par, Tanjice! Samo malo izgledaš starije od novog dečka. Neka je sa srećom" - poslao je Dušan Tanji i na kraju poruke ostavio emitikon koji namiguje, zbog čega je jasno da je namerno provocira.

Dok pevačica više od dva meseca uživa s mlađim, neretko je svi iz okruženja pitaju da li joj Dušan pravi probleme i da li se javlja, ali ona izbegava da priča o njemu s obzirom na to da nije hteo da joj vrati decu.

NE OSTAVLJA JE NA MIRU! Nakon što je saznao da ima novog dečka, zakonski muž Tanje Savić joj poručio ovo!

Foto: Alo/ilustracija

 

- Dušan i ja zakonski još nismo skroz razvedeni. Jeste mi pravio probleme oko dece, provocirao i pričao svašta, ali se trudim da nastavim dalje i da to sve bude iza mene. Mislim da mi dobro ide, a po mom osmehu se sada vidi koliko sam srećna. Nema s kim me nisu povezivali, ali istina je da mi je ovo prva normalna i stabilna veza posle haosa s Dušanom. Bila sam solo, nisam htela da dam bilo kome da mi priđe sve dok nisam ponovo na muškarce gledala bez bilo kakvog besa - rekla je nedavno pevačica.

(Republika)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading