Barbara Bobak
Foto: Printscreen/Vladimir Marković

Barbara Bobak osim glasom i stasom, javnost je okupirala i pričama dok je bila u vezi sa pevačem Darkom Lazićem. O tom periodu života nerado priča, jer čini se da je sve što se dešavalo između njih na kraju završilo u novinama zbog turbulentne veze.

Za novu ljubav je prilično zatvorena jer kako kaže, muškarci nemaju priliku da joj priđu, a ona im postavlja barijere.

- Prvo bi morao da mi bude prijatelj jedno pola godine, pa da onda razmišljam o vezi, kaže na početku, a na pitanje da li joj se jači pol udvara na društvenim mrežama i nastupima, odgovara:

- Ne čitam poruke na Instagramu i iz kuće ne izlazim. Ko mi na nastupu priđe, to ne shvatam ozbiljno. Nikada u životu nisam imala veze na jedno veče, nisam tako vaspitana.

Barbara Bobak je inače britkog jezika pa joj koleginice često zameraju što bez zadrške kaže šta misli o njima. Tako je neretko bila dovođena u klinč sa koleginicama. Ona priznaje da je bilo trenutaka kada je napade osetila na svojoj koži, ali i slušala kako je osporavaju.

- Pokušavali su da me sabotiraju ali nisu uspeli, počinje svoju priču pevačica i dodaje da nije zlopamtilo.

- Ne zameram im, takav je posao. Gradim svoje, nisam nikoga ujela. Mogu da izmisle priče, da zavade ljude, da se stvara neki jaz bez potrbe, ali tako je kako je.

Barbara misli da estrada nije ništa drugačija od ostalih profesija kada je u pitanju ogovaranje i sabotiranje kolega, ali da je njen posao javan pa se sve to mnogo brže sazna.

O izdavanju singla razmišlja trezveno. Kaže da je dosta popularnih pevača izdalo svoje pesme pa da nije pravi trenutak da i ona izbaci, jer bi ostala neprimećena.

- Otkad se bavim pevanjem želim da pevam ono što volim, zato moram prvo da podsetim ljude na te pesme, da zažive. Repretoar za nastupe sama pravim. Radim na albumu, polako i studiozno biram pesme, ne želim da snimim samo da bih snimila, to će potrajati kod mene. Imam više pesama u šteku. Dosta ih je izašlo u poslednje vreme i sada je teško jer najpopularniji pevači objavljuju i nije lako istaći se - rekla je Bobak za Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading