Darko Lazić promocija
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Folker Darko Lazić i njegova žena Katarina uskoro će napraviti svadbeno veselje, kojim će proslaviti brak koji su sklopili u tajnosti.

Iako se tačan datum svadbe još uvek ne zna, posle zajedničke žurke povodom momačke i devojačke večeri otkrila je da je taj dan - jako blizu.

Darko Lazić

Alo

 

Katarina je sad odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, pa je otkrila zanimljive detalje koji su zanimali javnost.

Darkova žena je prvo želela da stane na put spekulacijama o njenoj trudnoći, pa je istakla da nije u drugom stanju i da je čak smršala nekoliko kilograma kako bi joj venčanica lepše stajala.

DARKOVE BIVŠE ĆE BITI NA NJEGOVOJ SVADBI SA KAĆOM? Nova Lazićeva žena progovorila o Ani i Marini, pa rekla koja joj je lepša!

Foto: Printscreen/instagram

 

Neke je zanimalo da li će Darkova deca prisustvovati svadbi, na šta je ona odgovorila potvrdno, a zatim je usledilo pitanje da li joj je lepša Ana Sević ili Marina Gagić, Darkove bivše izabranice.

- Obe su lepe na svoj način, stvarno ne bih mogla da se odlučim - navela je Kaća, koja je potom dobila pitanje da li će one biti na svadbi.

- To je sa mladoženjine strane... To morate njega da pitate - napisala je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading