Ceca napravila spektakl u Nišu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Svetlana Ceca Ražnatović još kao devojčica spoznala je ljubav prema muzici, kojom je jako rano počela da se bavi, a već sa prvim albumom, koji je snimila sa svega 14 godina, bilo je jasno da je pred njom velika karijera.

Iako je jako mlada ušla u estradne vode, priznaje da je odrasla u strogom okruženju svojih roditelja, koji su imali jasna pravila ponašanja za nju i sestru Lidiju.

- Vrlo smo strogo vaspitavane, tačno se znalo šta je za devojke, šta za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - evocirala je uspomene Ceca i dodala:

- Još društvo nije ni izašlo, mi moramo da se vratimo kući. Beži bre, jedva sam čekala da se udam da imam slobodu kretanja.

U jednoj od epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" pevačica je otkrila i kako njeni roditelji reaguju nakon svakog njenog nastupa. Dok je njen tata Slobodan uvek zadovoljan, majka uvek ima zamerki.

- Što se tate tiče, njemu ništa ne smeta, sve je fenomenalno, sve ja super. Moja majka isto, sve čestitke, uvek mi govori da je to nešto o čemu se mašta i sanja, da sam jedna od retkih koja je predodređena za takve stvari. E, onda ide onaj teži deo gde komentariše moje pevanje, moju energiju, gde se ja ne slažem apsolutno sa njom, ali ona smatra da ja uvek mogu bolje, uvek mogu lepše. Tako da i posle poslednjeg Ušća gde sam pevala tri i po sata sama na bini ona je meni rekla: "Ono je fenomenalno, ono je doživljaj, ono je nešto što treba čovek da doživi, ali mi se uopšte nije sviđala tvoja energija i tvoje pevanje. Ali uopšte…". Ja se mislim, dušu sam ostavila na onoj bini, ali okej, potpuno je okej, navikla sam - rekla je Ceca.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading